Kate Burberry és a Fjällräven a Bandy Hockey Svédország

Posted on Category:category Leave a comment

A hercegnő viselt kabátot egy brit tervező és egy pulóvert a svéd cég az első kapcsolódási a királyi túra Svédországban.

A nap elején a check out a Vasaparken, szabadtéri korcsolyapálya helyszín Stockholm központjában. Kate és William figyelte a játékot a bandy jégkorong, játszott a labda helyett egy korongot, és játszott egy kicsit magukat.

Több Robert Jobson története a The Evening Standard:

Fárasztó egy Burberry kabát és pulóver svéd tervező Fjällräven, ő és William először ivott egy alkoholmentes tipple egy lombikba hozta a bandy portfolj – egy táskát, hogy a hagyományosan tartalmaz egy flaska meleg bor vagy kávé tarkított alkoholt.

És a The Telegraph:

Miután elmondta a kezdetleges a játék, aztán vette a jég cipő egy vörös szőnyegen.

Vilmos herceg volt az első lövés, és ez mentette kiértékelése előtt kétszer. Felesége, aki öt hónapos terhes, kimaradt két lövés széles a cél.

Egy gyors videó Richard Palmer a The Express.

A hercegnő során jégkorong-mérkőzés.

Kate és William beszélt néhány játékos.

Most, hogy mi Kate viselt, kezdve vele Burberry kabátot.

A szőrzet kétsoros stílust hagyományos Burberry árok részletek, mint a csatos epaulets és mandzsetta. net a Porter úgy jellemzi, mint „készült plüss Báránybőr, ez a kialakítás vágott egy laza illeszkedés”, ami teljesen érthető Kate.

A szőrzet mindig rendelkezésre nagyon korlátozott méretben Westgate London ($ 2.798,10). Sok köszönet HeavenQRF neki gyors ID kabátot és Kate J Facebook oldalán segítettél rendezni a különbségek a kabát és a másik Burberry stílusban.

Kate pulóver által Fjällräven, egy svéd cég, amely specializálódott külső ruházat, kiegészítők és felszerelések számára. Kate pulóver tűnik a Ôvik stílus 100% gyapjú, tenni egy hagyományos skandináv minta.

Itt egy közelebbi pillantást a mandzsetta mintát.

A pulóver elérhető az Övik amerikai oldalon ($ 150), valamint az Amazon. Több köszönet azoknak iding pulóver, beleértve az ír Sara és Emma4Royal.

A hercegnő viselt egy pár új csizmát Sorel, az úgynevezett Torino stílus az USA-ban ($ 130), és a Tivoli II / III stílus Európa egyes részein, valamint az USA-ban (itt látható a Sorel). Még mindig válogatás ezt ki, és e-mailben Sorel, hogy biztosan a stílus ugyanaz. Lásd frissítés alább. A csomagtartó velúr és bőr a Sorel gumitalp, levehető microfleece bélés. Egy tipp a Tiara hogy HeavenQRF újabb fantasztikus ID.

UPDATE: Hallottam vissza Sorel, és azt mondják, Kate boot Tivoli III.

Michelle Perth divat található, amit úgy néz ki, mint Kate kalapja, a design Eugenia Kim. FRISSÍTVE: Miután egy kicsit több vita és a hála Victoria Murphy a The Daily Mirror és Middleton Maven, Kate kalapja inkább ezt Eugenia Kim stílus, az eső Faux Fur Beanie stílus ($ 275). Ez 100% gyapjú, míg az első sapka egy gyapjú / műselyem / nylon keveréke; Nagyon valószínű, hogy nekem Kate lenne rajta műszőrme szemben az igazi.

Michelle azt is megállapította, Kate kesztyű, John Lewis pár fekete velúr (megmutatjuk nekik a barna). Nem úgy néz ki, mint ezek is rendelkezésre állnak.

Royal Norvégia javasolta, hogy Kate lehetett rajta a Brora finom kábel Snood a „bordó”, és azt hiszem, ő valószínűleg igaza van. A kábel kötött design eladó, £ 89 a Brora oldalon.

Azt is láttuk, Kate Asprey fülbevaló.

Itt az egyik Susan Courter Fab kollázsok mutatja, amit Kate viselt élete első eljegyzési Svédországban.

86Save

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *