Trend Memo 2. nap: Luxe Leisure

Posted on Categories:Uncategorized Leave a comment

Csíkos fáklya nadrág: Gucci (megfizethető váltakozók itt és itt) | TOP: Régi, hasonló itt és itt | Vörös kézitáska: Nico Giani | Szandál: Steve Madden | Napszemüveg: Elizabeth és James

Az őszi/téli trend emlékezetének második napján a megemelt, elbűvölő szabadidős ruházatról szól, amely uralja a divat jelenetet. Az atlétikai ihletésű minták az elmúlt években őrültek a kifutópályákkal, és ebben a szezonban a tervezők megduplázódtak a tendencia mellett.

Ebben a szezonban a folyamatban lévő atlétikai ihletésű tendencia a luxus hozzáadott eleme-gondoljon sokkal formálisabb szövetek és luxus részletek-, és az atlétikát felújítva, újragondolva és még jobb, mint valaha. És úgy értem, egy olyan tendencia, amely lehetővé teszi, hogy ilyen kábítószereket viseljek a napi? Nem haragudott érte. Nem vagyok dühös az a tény sem, hogy ez a tendencia lehetővé teszi számomra, hogy a Netflix Binge Sesh -ről az utcai stílusú Chic -ra menjek, egyszerűen egy pár szivattyúra csúszva.

Viseljen a munkához

Ki mondta, hogy az oldalsó csíkos nadrág nem tud kamerát készíteni az irodában?! A teljes Banana Republic X Olivia Palermo kollekció tűz, de ez a csipkés oldalcsíkos nadrág és ez a szmoking csík nadrág két kedvencem.

Mint látta, hogy sokszor stílusos, a kocogó stílusú ruha nadrág félelmetesnek tűnik a klasszikus szivattyúkkal egy napig az irodában (plusz ezek 100 dollár alatt vannak!)

Ennek a szezonnak köszönhetően az Authleisure luxus csavart, a megemelkedett bombázók most az Office-Appropos alá tartoznak. Ez a J. Crew bársonyos száma gyilkos lenne egy szatén camival és nadrággal.

Az atlétikai inspiráció nemcsak szó szerint jelenik meg (pálya nadrág, oldalsó csík nadrág stb.), Hanem egy sokkal elvontabb értelmezésként is, mint például a kabát vagy a pulóver csíkja.

BRB, az irodában kívül

Jelenleg megszállom ezt a egyetemi ihlette applikáció kardigánt, és ez a DVF színes blokk pulóver szintén kiáltást kap, mert fantasztikus.

Ez a csíkos kasmír pulóver csak az a fajta dolog, amelyet egész szezonban élsz. Lenyűgöző bordó árnyalatú is, csak abban az esetben, ha az 1. lehetőség nem volt elég csábító.

Egy új bombázó piacán vagyok, és átmegyek ezen a klasszikus fekete egyetemi dzsekiben (150 dollár alatt BTW!).

Ha a pizsama öntettel a szabadidős stílusa, nézd meg ezt a Madewell selyem-szatin blúzt és ezt a klasszikus fekete selyem opciót a keretből. Színesen élni, vagy folytatni a #AllBaCKeVeryththing megszállottságát … ez a kérdés.

Kedvenc luxe szabadidős darabjaim a szezonban

Nézze meg a Trend Memo sorozat többi részét!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *