Könnyű smink technikák, amelyeket a sminkes soha nem mondna neked

Posted on Category:category Leave a comment

, így van egy hatalmas esemény, valamint az ünneplésre is meghívtak; Egy hét múlva az, amikor sugározni akar és csillogni akar Labdarúgás Mez a The Gathering-en- kiváló megy! Segít -e egy normál arc? Ha előzetesen elvégzi, akkor mi lenne, ha elmondjuk neked néhány hasznos hacket, valamint smink trükköket, amelyek tökéletes hercegnő megjelenést eredményeznének, ha úgy szeretnéd, hogy szégyenteljen?
Ezeknek az egyszerű smink technikáknak meg kell tenniük a trükköt
Az alábbiakban rámutattak a Brighton & Hove Albion FC Mez gyors, alapvető és egyszerű smink technikákra, amelyek szalonhoz hasonló fényt nyújtanak. Izgalmasnak és izgalmasnak is tűnik? Ellenőrizve!

A BB krémek segítik az öregedés elleni küzdelmet
A legtöbb bűncselekmény BB krémje antioxidánsok vannak bennük, ami segíti a harcot az ingyenes radikális bűnösök támadásának, amely provokálja a bőr öregedését. A BB krémeket a bőr rugalmasságának fokozására is használják, valamint megvédnek minket a nap káros UV -sugaraitól is.
Forrás: rantchic.com Mi a CC krémekről?
Sötét foltok, foltok, kitörési maradványok, hiperpigmentáció, napfoltok, életkori területek és melasma, hogy néhányat Borussia Monchengladbach Mez említsenek, a CC krémeket használják mindegyik lefedésére, valamint a bosszantó kellemetlenség elrejtésére. Pontosan mennyire nagyszerűek ezek a smink technikái?
[Olvassa el: smink trükkök]

Forrás: WordPress.comstart 24 órával az ünnepség előtt
Miért mondjuk ki 24 órával ezelőtt? Ennek célja, hogy segítse a de-tant, valamint hogy helyreállítsa a ragyogó fényt, hogy nem követeli meg, hogy sok smink alkalmazzon egy csodálatos megjelenést a bemutatáshoz. Tartsa meg az arckrémet, valamint a bronzozót (1: 1). Vigyen fel a pasztát egyenletesen a nyakára, a homlokára és az arcára. Ez az egyik legjobb smink trükk, amely nem eredményezne hamis sütő megjelenést, és mégis bemutatja a következő napon élénk üzletet. Ez nem volt ez az egyik legegyszerűbb smink technika!
[Olvassa el: smink trükkök]

Forrás: Rubykissescosmetics.com [SC: MediaD]
A következő reggel
Ha van pattanása vagy pattanása, mindig javasoljuk, hogy használjon neves hidratálót, valamint a hírnév arc alapozóját is. Keverje össze a kettőt azonos mennyiségben, és óvatosan vigye fel a bőrre. A bőr sminknek és tökéletesnek is tűnik. Ez még egy sok smink trükk, a MUA -ja soha nem mondaná el.

Forrás: Blogspot.com a parti után
Tehát az ünneplés sláger volt, és minden elismerést szerzett a Diva-ish megjelenésért is, bár mi a helyzet az arcod sminkjével? Pontosan hogyan lehet ezt kiküszöbölni anélkül, hogy az értékes bőrét csalódnánk? Az összes egyszerű smink technika egyik legegyszerűbb a nagymama elméjéből származik- kókuszdióolajat vagy vazelint használ a pamuton, hogy az ásványi anyagokat eltörölje az arcától. Mossa le hideg vízzel, valamint a bőr lágy és rugalmas is. A legjobb az érzékeny bőr számára!
[Olvassa el még: Indiában elérhető 4 BB krém]

Forrás: WordPress.comage foltok
Mi lesznek? Nos, ki viccelünk! Az életkori területek manapság mindenki számára vannak, az általunk vezetett életmódnak vagy a bőrünkkel pusztító szempontoknak köszönhetően. Ehhez gyors smink technikák is vannak, valamint a tökéletes megjelenés megsemmisítése nem tudott volna könnyebben. Válassza ki a csúcskategóriás BB krémeket, és keverje össze azokat a szokásos alapokkal (legközelebb a bőr tónusához), az alaphoz- egyetlen korterület sem, hogy a homlokát ráncolja!
[Olvassa el: CC versus BB krémek: Mi a különbség és melyik a jobb?]
Forrás: Photobucket.com, és ezek a kedves PYT -k az alapvető smink technikák részletes felsorolása volt, amelyről sok MUA soha nem nyitott meg, és még sokat mondana neked! Reméljük, hogy most már pontosan megérti, hogyan kell ragyogni, mint egy tündér, és sugárzik a partin! Jó szórakozást hölgyeim!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *