Tyrsa francia művész és a tészta finomságának tipográfiai darabja

Posted on Categories:Uncategorized Leave a comment

A cím a semmiből jött ki, nem igaz? Alapvetően a tipográfia és az étel kombinációjáról szól, de néhány pillanat alatt eljutunk hozzá. Először is, itt van néhány dolog a Tyrsáról: Alexis Taïeb – Tyrsa néven ismert – a 90 -es évek végén fedezte fel a graffitit, és a graffiti vezette őt, hogy felfedezze természetes tehetségét és a tipográfia szeretetét. A Párizsban a népszerű Gobelins iskolában tanult, ahol megkülönböztetett és alkalmazkodó stílusát csiszolta, különös tekintettel a nyomtatásra és a webdizájnra. Mivel 2007 -ben végzett, sokoldalú munka portfóliót gyűjtött össze, amely bemutatja vonzó és pontos vizuális stílusát. Változatos, ahogy van, munkáját egy egyszerű cél köti össze – hogy újból feltalálja a könnyű betűjét anélkül, hogy elvesztené a varázsa vagy annak jelentését.
Az Alexis rugalmassága és a modern széle együttműködött a párizsi ügynökségekkel, a Betc Euro RSCG, a Publicis, a DDB, a TBWA és a Sid Lee -vel, és legfrissebb projektjei között szerepel a Jordánia, a Nivea Q10, a Ricard és az Adidas logók és nyomtatási kampányok fejlesztése. Egyéb ügyfelek között szerepel a Carhartt, a Coq Sportif, a Moet & Chandon, az Uniqlo és a Bleu de Paname divatcímke.
Nagyon szerettem volna megmutatni neked az egyik legújabb projektjét, amelyben a Föld édes mennyje, amely a Tiramisu olasz desszert. A Tyrsamisu tészta illusztrációjával foglalkozott a Liberté -vel és a cséftárs, Benoit Castel Pâtissier chef -vel együttműködve. A tészta a Liberté Vinaigriers 39 Rue des Vinaigriers 75010 Párizsban volt elérhető.
De ha van édes foga, és hajlamos a tipográfiai tervezésre, itt van egy jó hír. Nézze meg Tyrsa Facebook -bejegyzését.
A Tyrsamisu ezt a fantasztikus felvételét most a Fricote magazin új kiadásában mutatják be.

És ó, uram, ott van a videó ennek az együttműködésnek is – tartsa be a drool -t!

Le Tyrsamisu | Tyrsa & Liberté az Axel & Julien -től a Vimeo -n.
Az alábbiakban megnézheti Tyrsa fantasztikus munkáját:

0/5 (0 vélemény)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *