Alapvető alapok, amelyek a campus-to-campus megjelenésűek

Posted on Category:category Leave a comment

, annak Francia labdarúgó-válogatott Mez ellenére, hogy ez csak egy kis dolog, a laza öltözék használata sokkal pozitívabbnak érzi magát a főiskolán.

vividspark.tumblr.com
Az egyik dolog, amit valószínűleg sokkal inkább felteszünk, az az, amit az egyetemen kell viselnie. Megoldásunk van ezekre az aggodalmakra, valamint még inkább, mivel olyan főiskolai nőknek, akiknek szeretik a divatot, azonban még mindig ki kell dobniuk az ágyból, és időben az osztályba kell hozniuk.

Alapvető alapok a campus-to-campus megjelenés viselésére
Ne feledje, hogy a kényelemnek mindig az elsőnek kell lennie. Tonna az alapvető farmereken, pólókon, gombbal lefelé ingeken, pulóvereken, valamint felsőruházaton, például farmer dzsekikben. Ezenkívül ne ne felejtse el párosítani a főiskolai öltözékét divatos cipőkkel vagy lapos cipőkkel, valamint hátizsákokkal vagy túlméretezett kézitáskákkal, hogy mindennapi alapvető fontosságát formálja.

Trini-G.com
Egyesek Olympique Marseille Mez úgy vélik, hogy mivel a főiskolán vagy, és senki sem mondja el neked, mit kell viselnie, akkor ki kell használnia a lehetőséget, hogy hanyagul megragadja, és nem törődik azzal, amit visel.

Lásd még

Tavaszi divat
Előnyben részesített ünnepségünk a Coachella 2022 -től

Csak görgessen be, Celta de Vigo Mez és nézze meg az alapvető alapok megválasztását, hogy a campus-to-campus megjelenést viselje:

sistacafe.com
nhotuixach.com
modedamour.com
lacooletchic.tumblr.com
iamalexfinch.net
guitamoda.com
Folk-media.com
Amazon.com
ShotFromthestreet.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *