Egyedi táskastílusok, amelyek garantált fejforgók

Posted on Categories:Uncategorized Leave a comment

Különleges táskák, garantált fejforgók
2018.04.03 -án, az Alanic Global közzétette
A táskák olyan társok, amelyek mindig velünk vannak valamilyen formában, és így sok értelme van -e, ha az emberek a táskájukon akarnak dolgozni, hogy néhány pontot szerezzenek a divatjukhoz. Sok esetben azonban a divatmagazinok csak a gazdagok és a híres emberek számára javaslatokat tesznek! Ez nagyon megnehezíti a rendes emberek követését, figyelembe véve, hogy a Louis Vuitton nem olyan, amit mindenki megengedhet magának. De ez a blog készen áll arra, hogy erőfeszítéseket tegyen az egyensúly érdekében, és olyan stílusokat javasoljon, amelyeket könnyen el lehet szerezni a kiskereskedelmi üzletekben – hogy még ha nem is LV, akkor az emberek legalább azt kérdezik tőled, honnan szerezted!

Itt van egy pillantás a legjobb táskakészülékek katalógusainak legfontosabb válogatásaira:
1. Narancssárga és barna túrázás hátizsák
Az összes utazási drogos, hátizsákos, túrázók és roadies számára ez a táska feltétlenül egyike annak a kevés túrazsáknak, amely ötvözi a stílust a hasznossággal és a funkcionalitással. Rengeteg helyet foglalva el benne, a táska kombinálja a barna és a narancsot, hogy a táska új korú és teljes fejjelzőnek tűnjön minden tömegben.
2. Ellenőrizze a nyomtatott PU poggyászzsákot
Néhány népszerű táska kollekció ihlette, ez az egyik legelegánsabb és kifinomultabb poggyászzsák, amelyet a táskakészítő katalógusokban találhatunk. Úgy dönt, hogy a repülőtéri kinézetű, és ez a legjobb társ, amikor a következő járat esedékes. Nem csak, hogy nagyon sok helye van, hogy sokkal több ember holmiját hordozza.

3. A vászon végrehajtó táska
Az irodai látogatók számára, akik stílusosan szeretnének bejutni, a Canvas Executive táska általában barna vagy barnás színekben kapható, és kiváló alternatíva az összes irodai követelménynek, beleértve a laptopot és más kritikus dolgokat is. Ezt a táskát a sok legnépszerűbb nagykereskedelmi táska -gyártó listáján találja meg, és a táska hatalmas népszerűséggel rendelkezik hűvös és urbans megjelenése miatt.
4. Hadsereg duffle táska
Egy álcázott nyomtatott duffle -táska, amely elég nagy a heti hosszú kirándulásokhoz, és elég kemény a túrákhoz és a mászáshoz, ez soha nem engedi el. A tartós és könnyű, és a táskák a legjobb egyensúlyt biztosítják a körülvitelhez, és az a hely, amelyet otthont ad, elég jó minden olyan utazáshoz, amelyre gondolhat. Ráadásul, ha természetes tájban utazik, akkor az álcázás nagyon jól fog működni az Ön számára, és a poggyásza nem lesz az oka annak, hogy valamelyik vadállat azonosítja Önt.
Mindezek a táskák nagyszerűek a stílushoz, de saját speciális funkciókkal rendelkeznek, ami szintén döntő kiegészítővé teszi őket a saját számára. Ez nem az, ahol a show -ról szól, és sokkal többet kell gondolnia a táska biztonságáról, mint az életben!
Címkék:
Hadsereg duffle táska
táskagyártók
táskakészítők USA
Vászon végrehajtó táska
Ellenőrizze a nyomtatott PU poggyászzsákot
Narancssárga és barna túrázás hátizsák
Pu poggyásztáska
Nagykereskedelmi táskák gyártói
nagykereskedelmi táskák

0 0 szavazat
Cikk besorolása

Belépés

Címke

Név*

Email*

Weboldal URL

Címke

Név*

Email*

Weboldal URL

0 megjegyzés

Beillesztési visszajelzések
Az összes megjegyzés megtekintése

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *