Alapvető útmutató a Style HoundStooth mintához. Az őszi

Posted on Category:category Leave a comment

klasszikusnak gondolva, a HoundStooth nyomtatást az időre ellenőrizték, és mindig az őszi és a téli ruhásszekrény sokkal kortársabb módszerében adják meg az életet. Ebben az évben ismét láthatjuk a HoundStooth minta visszatérését az összes kiegészítőből és ruhából.

Vitaliia
Ezt a mintát különösen népszerűsítették az 1990-es években, amikor a csúcsminőségű tervezők, például Chanel, Louis Vuitton, Emporio Armani, valamint Moschino adaptálták a Houndstooth mintát gyűjteményükhöz. A színek eredetileg fekete és fehérek voltak, bár most a minta színei adaptáltak bármihez, ami jelenleg a szezonban van. A hűvös, laza, a GO-GO együttes ugyanolyan fontos, mint az esti megjelenés; Az egyik helyről egyre elviszik, miközben megkönnyítik és magabiztossá Mexikói labdarúgó-válogatott Mez teszik.

Wendyslookbook
Ismét ismét a HoundStooth nyomat visszatért a szekrényekbe, éppen időben, hogy üdvözöljük az őszet, és annyira örülünk, hogy visszatért. A sziluettet a fejétől talpig uralva, a nagy kontrasztú Houndstooth téma a szüreti szellem kombinációját mutatja egy kifejezetten androgén csábítással. A ruházati termékekből, amelyek általában fekete és fehérek, másoknak, amelyek kék vagy vörös árnyalatúak. Ez az őszi divat felvetette ezt a stílusos nyomatot.

Paulinenavy
Görgessen le az alábbiakban, hogy sokkal többet, valamint az Wolverhampton Wanderers Mez üzlet alapvető útmutatóját az őszi stílushoz tartozik:

mari_malibu
Hannah Houndstooth póló kabát
magán
Plusz Houndstooth püspök hüvelykabát
ItsJustinesJournal
Shein Houndstooth minta Batwing ujjú pulóver Atletico Mineiro Mez mellény
Kendő nyak, houndstooth nyomtatás dupla mellű tweed blézer
Inthestyle.com
arezixala
Plusz hajtó nyakú, nyomtatási blézer és cami ruha
Őrült a kockás krémért kockás apró szoknya
@SophielouisesDiary
HoundStooth nyomtatás gomb részletek Tweed BodyCon szoknya
@MandisfashionWorld

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *